Microneedling cu Dermapen pentru ochi

Servicii Description

Tratamentul pentru zona ochilor, Protocolul EYES GLOW, utilizează un mix de substanțe esențiale pentru îngrijirea pielii delicate din această zonă.

Siliciul, parte a colagenului și elastinei, promovează regenerarea țesutului conjunctiv și controlează fibroblastele, prevenind îmbătrânirea prematură. De asemenea, consolidează umiditatea, acționând ca un antioxidant și detoxifiant, reducând pungile de sub ochi și facilitând penetrarea ingredientelor active.

Cafeina biogenică tonifică și îmbunătățește circulația sângelui, reducând cearcănele și retinând apa pentru o piele fermă.

Vitamina C stabilizată, AA2G, eliberează treptat vitamina C, reducând edemele și iritațiile, având și un efect antioxidant asupra radicalilor liberi.

Acțiunea acestui protocol constă în obținerea luminozității, detoxifierii, reducerea edemelor, fermitatea și regenerarea pielii, protejând în același timp împotriva radiațiilor UV.

Indicat pentru edeme periorbitale și cearcăne, protocolul implică o curățare profundă, exfoliere opțională, și aplicarea serului AMESON MESOTECH (conținând Siliciu, Cafeină Biogenică și AA2G) prin diferite tehnici de livrare transdermică. După tratament, se aplică produse pentru calmare și hidratare, iar pentru protecție, poate fi necesară aplicarea unui produs cu SPF 30.