Tratament pentru îndesirea părului prin fotostimulare: Ai încredere-n tine, trăiește fără inhibiții

Calitatea vieții are strânsă legătură cu puterea ta de-a te simți tânăr și liber, iar alegerea unui tratament împotriva căderii părului poate însemna fereastra deschisă către pofta de viață, la maturitate. Hair Loss Control Clinic (HLCC) este pionierul mondial în fotobioterapie și remedii pentru sănătatea scalpului, compania fiind premiată în Londra pentru „Cel mai inovator, cel mai nou tratament sau serviciu estetic”. Cu un portofoliu în inovație de peste 30 de ani, dispozitivele laser acreditate sunt utilizate cu rezultate dovedite clinic în peste 34 de țări, de mai mult de 300 de institute, clinici și saloane. În clinica noastră, folosim laserul HLCC cu 120 de diode, cea mai performantă tehnologie utilizată în România.

Cum funcționează terapia cu laser la nivel scăzut (LLLT)

Fotobiostimularea este procesul prin care scalpul este expus la lumină rece, de joasă intensitate. În felul acesta, metabolismul este reglat natural. Regenerare, păr bogat și sănătos, fire mai groase și mai dese sunt rezultatele înregistrate în 99% din cazuri. 

Terapia cu laser are rezultate dovedite clinic în tratarea calviției, a subțierii părului, ameliorând semnificativ uscăciunea scalpului, mătreața, eczemele și vitiligo. Nonivazivă și nedureroasă, sporește dimensiunea capilarelor de sub foliculi, stopând astfel căderea părului, tratament, vitamine și nutrienți fiind mai rapid și în profunzime absorbiți.

Efectele stimulării cu LLLT:

  • Declanșează creșterea părului în 99% din cazuri
  • Conduce la dezvoltarea a 2-3 fire de păr dintr-un folicul, comparativ cu 1-2 fire, câte apar la maturitate, odată cu  schimbările metabolismului 
  • Energizează și repară foliculii slăbiți, susținând orice tratament, creșterea părului și regenerarea lui
  • Stimulează circulația sângelui cu pâna la 54% după prima ședință 
  • Facilitează alimentarea foliculilor cu nutrienți prin circulația sangvină îmbunătățită
  • Stopează căderea părului, fiind un tratament nedureros și eficient care amplifică proliferarea celulară
  • Repară firul stricat în urma proceselor chimice
  • Sporește sinteza proteinelor îmbunătățind permeabilitatea membranei celulare

 

O sedință de terapie cu laser durează 20 de minute și sunt recomandate, în general, 1 – 2 sesiuni pe săptămână, împreună cu un tratament pentru căderea părului. Nu ai niciun fel de interdicții după fotostimulare și ești liber să-ți reiei programul obișnuit.