Fie ca dorești sa elimini grăsimea, celulita sau pielea flasca sau vrei o rejudecare faciala cu siguranța Exilis Elite iți va da rezultatele la care visezi. 

Fiind unul din cele mai performante aparate din domeniu in prezent, Exilis Elite utilizează tehnologie de ultima ora, patentată si dovedita clinic prin aprobarea FDA, care folosește simultan radiofrecvența monopolara și ultrasunetele. 

Această combinație este atât de eficienta încât rezultatele sunt clar vizibile după prima ședința si durează cel puțin 12 luni.

Exilis Elite este cel mai inovativ aparat dedicat esteticii corporale, fiind un sistem de tratament estetic non invaziv cu rezultate vizibile și de lungă durată. Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase.

 

BENEFICII EXILIS ELITE

 1. Tratament non-invaziv pentru tratarea celulitei și surplusului de piele
 2. Reduce considerabil stratul de grăsime;
 3. Acționează până la 2,5 cm în profunzimea stratului adipos;
 4. Efect imediat în reducerea ridurilor, cearcănelor, gușii sau bărbiei 
 5. Fără durere, fără perioadă de recuperare;
 6. Rezultate vizibile după o singură sesiune;
 7. Efectele sunt de lungă durată;
 8. Peste 98% din clienți sunt încântați de rezultate;
 9. Susține țesutul de colagen si îmbunătățește vizibil calitatea pielii 
 10. Mărește volumul buzelor si elimina șanțurile nazogeniene 
 11. Dovedit clinic si aprobat FDA 
 12. Procedura este complet nedureroasă

Cum funcționează?

Prin intermediul tehnologiei inovatoare cu ultrasunete și a undelor de frecvență monopolară ce pătrund până în straturile adipoase profunde, Exilis Elite facilitează dizolvarea grăsimilor și accelerează procesul metabolic la nivel molecular pentru a reda pielii elasticitatea și fermitatea. Principiul de funcțioanare este încălzirea țesutului adipos până la o temperatură de 45-46 grade Celsius, temperatura la care se produce apoptoza celulară când celula adipoasă se dezintegrează. Sistemul de răcire dublu cu safir protejează împotriva oricărui posibil disconfort.

Cum decurge tratamentul?

Prima fază a tratamentului consta in stabilirea indicațiilor si contraindicațiilor de tratament specifice pentru nevoile tale. 

După ce te vei întinde confortabil pe pat, esteticiana îți va aplica un plasture special în zona de tratament pentru a stabili adâncimea la care se dorește infiltrarea undelor. Această procedură este personalizată pentru fiecare client. 

Apoi, se vor aplica uleiuri minerale și va începe tratamentul in sine – un masaj cu aparatul, apăsând ușor prin mișcări circulare.

Pielea din zona  de tratament va fi expusă la diferite grade de căldură potrivit sistemului EXILIS®. Poate fi simțită la nivelul pielii căldură intensă, dar nu durere.

Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis iți asigură un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive și măsurabile.

Tratamentul este unul foarte sigur, iar în afară de o roșeață care dispare la aproximativ 2-3 ore după tratament, practic nu ai de ce sa iți faci griji – nu există reacții adverse. 

Exilis are integrate sisteme de siguranță iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului.

În aceeași ședință se pot trata până la 4-6 zone.

Procedeul pentru fiecare zona poate dura între 20 și 60 de minute.

Ce probleme rezolva?

 • Celulită
 • Piele flască si în surplus
 • Vergeturi
 • Cicatrici corporale si post acneice
 • Obezitate
 • Țesut adipos in exces in orice zonă a corpului.

Daca dorești nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic, sistemul Exilis are rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” este eliminat.

Tratamentul nu necesita perioada de recuperare, așadar iți vei relua activitatea zilnica imediat după.

Indicații înainte si după tratament

 • Trebuie crescut aportul de lichide cu 24 de ore înainte și după tratament. Se recomanda consumul a 3l de apa in ziua tratamentului precum si in zilele dinainte si de după tratament
 • Se recomanda o ușoara activitate fizică (plimbare de 20 de minute) in zilele de după tratament pentru a fluidiza fluxul limfatic si pentru rezultate optime.

 

 • Este indicat o ținuta confortabila în ziua tratamentului astfel încât să putem avea acces la zonele de tratament.

 

 • Fără machiaj (pentru tratamente faciale), creme sau loțiuni de corp; fără bijuterii. Pielea ar trebui sa fie epilată înainte.

 

Contraindicații

Exilis este contraindicat pentru persoanele cu dispozitive active implantate ca de exemplu  peacemaker cardiac.

Nu se pot face tratamente pe membre sau zone care au implanturi metalice.

Exilis este, de asemenea, contraindicat în timpul menstruației, femeilor gravide sau care alăptează. 

Toate contraindicațiile vor fi prezentate la prima întâlnire când se va completa fisa clientului cu istoricul medical complet pentru a stabili un plan de tratament adecvat.

Este dureros?

Nu, procedura este absolut nedureroasă și neinvazivă. Chiar dacă celulele adipoase subcutanate vor fi distruse printr-un proces termic declanșat de undele propagate, tu nu vei simți nimic datorită sistemului complex de răcire pe care aparatul îl are. Singurul lucru pe care îl vei simți va fi o ușoară încălzire în zona de tratament, însă NU insuportabilă și în niciun caz supărătoare.

Are efecte adverse?

 • Este posibil să apară eritem tranzitoriu (roșeața), care poate dura de la câteva minute la câteva ore in funcție de sensibilitatea fiecăruia. 
 • Poate fi simțită o senzație de căldură la nivelul pielii în primele câteva ore de după tratament lucru datorat reținerii căldurii în țesutul profund.
 • Puteți simți o sensibilitate mai mare în zona tratată

Care sunt rezultatele?

Rezultatele constau in: efect de strângere a surplusului de piele, tonifierea pielii și refacerea elasticității, reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor, coapselor, reducerea celulitei, eliminarea aspectului de coajă de portocala.

În zona facială efectele sunt vizibile imediat după prima ședință și constau in reducerea ridurilor adânci, atenuarea până la dispariție a ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, eliminarea in mare proporție a gușii, întinderea pielii pe gât și decolteu urmând ca la celelalte ședințe de tratament să se consolideze rezultatele.

Efectele tratamentului facial se vor observa progresiv pe parcursul următoarelor 3 luni, aspectul feței devenind tot mai ferm și mai fresh. 

 

Dacă întreaga procedură de tratament este respectată, țesuturile adipoase distruse în acest interval nu se refac. Elasticitatea pielii se va păstra de asemenea, datorită acțiunii complexe la nivel celular pe care o are acest tratament. Toate aceste efecte pot să dureze chiar și mai mult de un an, în funcție de fiecare corp. 

În cazul în care post-tratament vei trece printr-o perioadă de îngrășare, vei observa că zonele tratate vor tinde să-și respecte proporțiile în mod armonios. Totuși, la recomandarea experților, la o perioadă determinată se recomandă o procedură de întreținere. Perioada respectivă este stabilită diferit în funcție de fiecare client, esteticiana fiind cea care te va ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Câte ședințe de tratament sunt necesare?

Procedura standard pentru a obține cele mai bune rezultate recomandă între 4-6 ședințe, însă trebuie luat în vedere și faptul că fiecare corp este și reacționează diferit.

Pentru o evaluare cât mai exactă, îți recomandăm o programare în care esteticiana noastră va analiza situația ta și va punea să-ți ofere un plan de tratament personalizat.