Despre noi

Promisiunea noastră

Aducem în România, pentru prima dată, terapii pentru par, tratamente și tehnologii de ultimă generație, dezvoltate de HLCC (Hair Loss Control Clinic), lider și pionier mondial în regenerarea părului, din 1987.  Cu un portofoliu de 30 de ani în inovație, produsele HLCC sunt folosite în mai mult de 300 de saloane și clinici prestigioase din peste 34 de țări.

My Beauty Clinic este prima clinică din România afiliată HLCC și suntem mândri să lucrăm cu singurii specialiști din țară acreditați în tricologie, disciplină de cunoaștere în sănătatea părului, puternic dezvoltată în SUA și UK. Fiind un domeniu nou pentru România, experții noștri sunt instruiți și acreditați de USTI (United States Trichology Institute). Ei stabilesc, în urma consultației, factorii care conduc la căderea părului, cauze și soluții specifice, pentru fiecare client în parte. 

specialisti cu experienta

Îmbinăm terapii pentru par prin fotobiostimulare și soluțiile profesionale HLCC, într-o abordare sinergetică. Deoarece eficiența dispozitivelor cu lumină rece de joasă intensitate depinde de numărul diodelor, în clinica noastră utilizăm laserul cu 120 de diode, cea mai performantă tehnologie în domeniu, din România. Rețetele produselor terapeutice sunt create de medicii și tricologiștii HLCC, conținând numeroși inhibitori DHT și vitamine pentru păr. Împreună cu terapia prin laser, asigură efecte rapide și o regenerare stabilă și naturală.

Punem inovația tehnologică, grija empatică față de oameni și pregătirea specializată, în sprijinul tău, ca să-ți recapeți părul bogat și sănătos,  evitând frustrări care acum, nu mai au de ce să te tulbure.

Complementar, oferim și servicii de înfrumusețare prin extensie de gene și tratamentul facial cu factori de creștere Da Vinci, care înlocuiește cu succes, printr-un cocktail de substanțe naturale, metodele invazive de rejunificare facială.

Afilieri și atestări

[awards][awards_item image_u=”755″][/awards_item][awards_item image_u=”753″][/awards_item][awards_item image_u=”1102″][/awards_item][/awards]