Produse pentru stimularea parului

A Wordpress Theme created for business owners that
work in fields of hair, nails, make up and crave to
achive impeccable style for all.
[heading size=”2″ heading_size=”md” style=”white” heading_class=”style-3″]Produse pentru stimularea părului[/heading]

Căutați produse pentru stimularea părului sau inhibatoare de DHT? Încercați să găsiți cele mai potrivite produse topice împotriva căderii părului sau pentru hrănirea părului? Gama de produse oferite de HLCC® pentru căderea părului sau pentru sănătatea părului vă pun la dispoziție o varietate de metode prin care să obțineți un păr cu un aspect mai bogat și mai voluminos.

Deși aceste produse pot fi achiziționate separat, programele noastre împotriva căderii părului le combină cu scopul de a vă asigura cele mai bune rezultate.

[heading size=”3″ heading_size=”sm” style=”white” heading_class=”style-3″]HLCC® Scripts Complete[/heading]
[image_lightbox icon_color=”dark” image_u=”691″ images_size=”medium”]

HLCC® Scripts Complete este un supliment 3 în 1 pe bază de plante care combină 8 ingrediente puternice care luptă împotriva DHT, acesta din urmă având efecte negative asupra foliculilor de păr și în general asupra sănătății părului. Această formulă unică include și nutriția completă de care părul dumneavoastră are nevoie pentru a se dezvolta în condiții opțime, precum și un concentrat natural marin (MGC) care și-a dovedit siguranța și eficiența în rândul femeilor și bărbaților de toate etniile.

Prin ce se distinge acest supliment 3 în 1 pe bază de plante?

  • 8 ingrediente ce luptă împotriva DHT
  • Nutriția completă a părului
  • MGC™ (complex marin)

Pentru persoanele alergice la crustacee sau intolerante la zinc recomandăm varianta AA Plus.

[heading size=”3″ heading_size=”sm” style=”white” heading_class=”style-3″]HLCC® Scripts AA Plus[/heading][image_lightbox icon_color=”dark” image_u=”690″ images_size=”medium”]

Sunteți vegan sau alergic la crustacee? Va recomandam inhibitorul nostru de DHT fără concentratul marin din gama HLCC Scripts Complete. De asemenea, acest produs nu conține zinc, special pentru persoanele cu sensibilitate la această substanță.