Tratamente laser

A Wordpress Theme created for business owners that
work in fields of hair, nails, make up and crave to
achive impeccable style for all.
[heading size=”2″ heading_size=”md” style=”white” heading_class=”style-3″]Red hair is hot[/heading]

Tratamentul cu laser de nivel redus pentru bărbați și femei reprezintă o soluție nechirugicală fără efecte secundare și o abordare științifică adoptată în tratamentul pentru căderea și subțierea părului și pentru probleme precum uscăciunea și mâncărimea de la nivelul scalpului. Tratamentul cu laser este dovedit din punct de vedere medical ca fiind o soluție sigură și eficientă.

[image_lightbox icon_color=”dark” image_u=”281″ images_size=”full”]

Acesta este un tratament care utilizează un Dispozitiv cu Lumină de Joasa Intensitate (Low Level Light Device) care conține lasere terapeutice, cu lumină blândă, de joasa intensitate. Tratamentul cu laser pentru căderea părului (Laser Hair Loss Treatment) funcționează pe baza aceluiași principiu terapeutic ca și foto-bioterapia. Această tehnologie inovatoare a fost promovată intens în SUA și Marea Britanie. Medicii laudă această nouă tehnologie ca fiind un tratament eficient împotriva căderii părului atunci când este utilizată împtrună cu programele și produsele noastre terapeutice.

Efectele principale ale terapiei cu lumină de mică intensitate (LLLT): creșterea sintezei ATP-ului (adenozin trifosfat) și proteinelor, ceea ce crește funcția osmotică a celulei, îmbunătățește proliferarea celulară și sinteza proteinelor. De asemenea, s-a dovedit clinic că LLLT crește dimensiunea capilarelor de sub foliculul de păr și intensifică circulația sangvină.