Factori de crestere

A Wordpress Theme created for business owners that
work in fields of hair, nails, make up and crave to
achive impeccable style for all.
[heading size=”2″ heading_size=”md” style=”white” heading_class=”style-3″]Tratamente cu factori de crestere[/heading]

Un nou tratament cosmetic puternic și alternativă ce înlocuiește medicamentele și transplanturile de păr. Soluția HLCC® Growth Factors pentru păr reprezintă o alternativă cosmetică solidă, nemedicamentoasă pentru tratamentul căderii sau îmbătrânirii părului. HLCC® Factor G6 are o eficiență dovedită de 96% la bărbați și 94% la femei*. Efectul său este posibil prin hrănirea oprului cu cantități mari de factori de creștere de proveniență complet naturală și care există în mod normal în scalpul sănătos. După numai 4 tratamente aplicate în cursul a 4 săptămâni pacienții au observat că au părul mai des, mai bogat și mai închis la culoare. În plus, utilizatorii au mai observat și că firele de păr alb încep să își recapete culoarea naturală, întrucât factorii de creștere (Growth Factors) stimulează foliculii de păr.

[image_lightbox icon_color=”dark” image_u=”281″ images_size=”full”]

Cu peste 500.000 de aplicații clinice și 5 studii publicate în jurnale științifice de dermatologie cu renume internațional, precum „The Journal of Dermatology”* și „The Journal of Investigative Dermatology”, substanța Factor G6 oferă o nouă alternativă pentru persoanele care se confruntă cu căderea și îmbătrânirea părului. Această alternativă nemedicamentoasă este aplicată topic și nu produce numeroasele efecte negative asociate uneori tratamentelor medicamentoase, cu substanșe chimice sau cu administrare orală.

Acest produs nou este unul revoluționar, conceput să vă ducă părul la următorul nivel! Acest produs este ideal dacă sunteți abia la început sau dacă urmați un program recomandat de doctorul dumneavoastră sau de un salon și dacă aveți nevoie de un ajutor în plus – nici un alt produs de pe piață nu vă va oferi astfel de rezultate!

Aceste produse nu sunt concepute ca produse medicamentoase pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea nici unei boli sau afecțiuni.