" /> Produse pentru par si scalp – My Beauty Clinic

Produse pentru par si scalp

A Wordpress Theme created for business owners that
work in fields of hair, nails, make up and crave to
achive impeccable style for all.

Produse și soluții pentru păr și scalp

Obțineți un păr cu aspect mai puternic, mai bogat și mai des, luptând totodată împotriva căderii părului. Obțineți un păr frumos, întinerit și stimulat cu ajutorul șampoanelor și produselor noastre pentru păr și scalp. HLCC® depune toate eforturile pentru a vă oferi soluții de calitate superioară pentru sănătatea părului și scalpului. Odată cu implementarea instrumentelor esențiale și a regimurilor de înfrumusețare adaptate nevoilor dumneavoastră individuale, șampoanele noastre vă vor ajuta semnificativ în eforturile de încetinire a procesului de îmbătrânire a părului și pentru îmbunătățirea sănătății părului și scalpului.

Șamponul HLCC® Scripts DHT Shampoo

bio therapy shampoo

Produsul DHT Shampoo™ a fost conceput fără DEA, SLS și parabeni, despre care se știe că usucă părul și irită atât părul, cât și scalpul. De asemenea, acesta conține 11 ingrediente topice care inhibă DHT-ul. Tacest șampon non-iritant este recomandat deopotrivă femeilor și bărbaților de toate etniile și se pretează folosirii zilnice.

Șamponul HLCC® Scripts Gentle Shampoo

Acest șampon neagresiv nu conține SLS, DEA și parabeni. Face spume cu ușurință și curăță cu blândețe părul, fără a utiliza substanțe chimice agresive, și se pretează folosirii zilnice.

HLCC® Scripts Scalp Therapy

scalp therapy

Produsul Scalp Therapy™ dizlocă și dizolvă sebuumul (care înfundă foliculii de păr), permițând o absorbție mult mai țintită a stimulatoarelor topice precum Re-Stim®, MGT™ sau Minoxidil.

Balsamul HLCC® Scripts Vitamin Plus Conditioner

conditioning treatment

Balsam cu efect stimulator destinat deopotrivă pentru sănătatea părului și a scalpului. Balsamul HLCC® Scripts Vitamin Plus Conditioner oferă performanțe sporite atunci când este folosit ămpreună cu linia noastră de produse pentru îngrijirea părului.

Gel de păr HLCC® Scripts Neu Phase Gel

wet phase

Încercați acest gel de păr fără alcool și cu putere crescută de fixare – un instrument esențial pentru aranjarea părului. Acesta poate fi utilizat zilnic pentru modelarea și aranjarea părului, permițându-vă să adoptați cele mai moderne coafuri cu aspect umed sau natural.

HLCC® Scripts Silk Nectar

silk nectar

Beneficiați de extractele din produsul Silk Nectar, care îi conferă părului un aspect neted! Acesta vă ajută să țineți sub control firele și buclele rebele. Produsul nu conține parabeni și îi conferă părului un aspect neted și lucios.

Balsam HLCC® Scripts T-Strong Conditioner

hlcc scripts

Balsamul fără clătire T-Strong™ menține elasticitatea părului și țesuturilor. Utilizați această formulă ușoară, de înaltă performanță și premiată!

Spumă de păr HLCC® Scripts Mousse

HLCC® Scripts Mousse este o spumă de păr cu un nivel mediu de fixare, utilizată pentru ai conferi părului un aspect mai des și mai bogat.