Tratament facial cu factori de creștere

Împrospătează-ți fața cu tratamentele intense, cu factori de creștere Da Vinci. Integrați prin Dermapen, pătrund adânc în tenul tău, redând tinerețea, catifelarea și sănătatea tenului.  Potrivite pentru vindecarea ridurilor, cicatricilor, sau petelor, inclusiv în zone sensibile din jurul ochilor, a nasului și a buzelor, serurile concentrate sunt recunoscute în industrie ca cele mai eficiente formule pentru rejuvenrea facială, la momentul actual.

Includ mai multe tipuri de proteine și sunt profund și rapid absorbite în piele. Au un impact global și vizibil asupra pielii sensibile, iar rezultatele pot deveni vizibile chiar după primele aplicări.  Folosite regulat, întrețin tinerețea și sănătatea feții în mod natural, ajutând metabolismul să funcționeze echilibrat, pentru un ten elastic și luminos.

grow factor
ser de gene

Gene și sprâncene cu 64% mai dese

În doar 4 – 6 săptămâni, poți avea gene și sprâncene mai bogate cu serul Complete Lash. Inclus în rutina zilnică, stimulează  creșterea și întărirea genelor, prevenind ruperea lor. Deoarece combină cele mai eficiente substanțe acceleratoare cu nano-peptide și extracte botanice, serul stimulează potențialul natural de creștere, îndesind și regenerând genele și sprâncele.

Dezvoltat de medici și testat clinic, întunecă, totodată, culoarea firelor, fără coloranți sau parabeni. În 96% din cazuri, rezultatele sunt vizibile și rapide, după utilizarea primului tub. Cu acțiune sigură și intensă, CompleteLash îți îmbogățește și lungește genele cu până la 64%.  Tratamentului este atât de eficient, încât ai garantată returnarea banilor, dacă nu observi îmbunătățiri evidente. 

Tratament facial

Împrospătează-ți fața cu tratamentele intense, cu factori de creștere Da Vinci, care înlocuiesc cu succes orice intervenție invazivă anti-îmbătrânire.  Odată cu maturizarea, țesutul începe să piardă din colagen, iar pielea se regenerează tot mai lent. Serurile concentrate, cu factori de creștere Da Vinci, sunt recunoscute în industrie, ca fiind cele mai eficiente formule pentru rejunificarea facială, la momentul actual.

Rețetele includ mai multe tipuri de proteine și sunt ușor absorbite în piele. Au un impact rapid și vizibil asupra pielii sensibile, revigorând metabolismul epidermic. Rezultatele pot deveni vizibile chiar după primele aplicări,  contribuind la refacerea elasticității și luminozității tenului. Folosite regulat, întrețin tinerețea și sănătatea pielii în mod natural, ajutând metabolismul să funcționeze echilibrat.

produse pentru tratament facial
infrumusetare

Extensii de gene

Amplifică-ți farmecul îmbogățindu-ți genele la fel de firesc cum ar face-o natura. Realizate din materiale organice hipoalergice, extensiile respectă forma pleoapei tale și o conturează natural cu gene 2D sau 3D. Fiecare extensie este aplicată pe geana naturală, respectând rigorile de greutate și curbare, ca să te simți ca și cum le-ai fi avut dintotdeauna.  

Pentru că fiecare persoană are între 70 și 150 de gene, aplicarea extensilor poate dura până la doua ore și jumătate. În tot acest timp, vei sta așezată confortabil pe pat, iar experții îți vor spori frumusețea.

Vor rezista cel puțin o lună, după care extensiile se vor înlătura natural, odată cu procesul firesc de cădere și regenerare a genelor. Atunci vine momentul următoarei ședințe, de întreținere și reumplere a spațiilor goale.

Galerie