[anps_text_image_switch style=”white”][anps_text_image_switch_item title=”Întinerește-ți chipul cu factori de creștere DaVinci” image=”804″]Împrospătează-ți fața cu tratamentele intense, anti-îmbătrânire. Odată cu maturizarea, factorii de creștere din epidermă se diminuează, iar țesutul începe să piardă din colagen. Formulele cu factori de creștere Da Vinci sunt seruri concentrate, recunoscute în industrie ca cele mai eficiente tratamente pentru rejunificare facială. Includ mai multe tipuri de proteine și sunt ușor absorbite în piele. Revigorând metabolismul epidermic, refac elasticitatea și redau luminozitatea tenului.

 

Extensii de Gene 

Amplifică-ți farmecul îmbogățindu-ți genele la fel de firesc cum ar face-o natura. Realizate din materiale organice hipoalergice, extensiile respectă forma pleoapei tale și o conturează natural cu gene 2D sau 3D. Fiecare extensie este aplicată pe geana naturală, respectând rigorile de greutate și curbare, ca să te simți ca și cum le-ai fi avut dintotdeauna.  

Pentru că fiecare persoană are între 70 și 150 de gene, aplicarea extensilor poate dura până la doua ore și jumătate. În tot acest timp, vei sta așezată confortabil pe pat, iar experții îți vor spori frumusețea.

Vor rezista cel puțin o lună, după care extensiile se vor înlătura natural, odată cu procesul firesc de cădere și regenerare a genelor. Atunci vine momentul următoarei ședințe, de întreținere și reumplere a spațiilor goale.[/anps_text_image_switch_item][/anps_text_image_switch]

[heading size=”2″ heading_size=”md” style=”white” heading_class=”style-3″]Galerie[/heading]