Before and After

Inainte

Dupa

Rezultate impresionante după 4 luni de terapie cu laser și produse de tratament

“Ionuț are 42 de ani și părul său a început să se subțieze de la 30. Când a venit la prima consultație, se gândea că, în viitor, nu va avea altă soluție decât să se radă complet. După numai 4 luni, părul lui a început să crească din nou și se îndesească.”

Rezultate impresionante după 12 luni de terapie cu laser și produse de tratament

”Când am venit la voi nu credeam ca ar fi vreo soluție pentru problema mea. La consultație mi s-au explicat foarte clar tratamentele și opțiunile mele. Rezultatele au început să fie vizibile după doar 6 luni. Va mulțumesc!”

Inainte

Dupa

Inainte

Dupa

Bărbat, 39 ani – rezultatele după 8 luni cu produse de tratament

“Părul meu a fost sănătos până acum câțiva ani, când a început să se subțieze. De când am început tratamentele cu HLCC am observat o diferență majoră în calitatatea și cantitatea părului meu. Este mai gros și mai bogat. Stilistul meu a observat diferența și crede că nu am avut părul așa de sănătos niciodată!”

Femeie, 46 ani – după terapie cu laser și program Complete, timp de 18 luni

“Sunt clientă Hair Loss Control Clinic de 2 ani. Am ales cu încredere tratamentele HLCC pentru faptul că au directori medici și personal specializat pe probleme de cădere a părului. Pierderea părului a fost o experiență devastatoare pentru mine. Cu ajutorul tratamentelor HLCC și produsele excepționale, aspectul părului meu s-a îmbunătățit semnificativ după doar câteva luni.”

Inainte

Dupa

Inainte

Dupa

Bărbat, 58 de ani – tratament de 18 luni

”Arăt mai bine, mă simt mai bine. Mulțumesc!”

Foto Proscope 200x, femeie, 44 de ani – după tratament de 9 luni

Creștere considerabilă în densitatea parului, fir mai gros și fire noi de păr.

Before

After

Inainte

Dupa

Femeie, 52 de ani – după terapie cu laser și produse de tratament, timp de 10 luni